13 t/m 19 januari 2020

Wat tof dat je meedoet met Week 3!

In Week 3 bundelen we onze krachten en promoten we gezamenlijk deelname aan sport en cultuur. Aanbieders zoals verenigingen, instellingen, kunstenaars, erfgoedorganisaties en cultureel ondernemers zetten in deze week op enig moment hun deuren open. Inwoners en bezoekers van de gemeente Beesel krijgen zo dé kans om GRATIS(!) een keer iets uit te proberen op cultureel of sportief gebied. Voor jou een mooie kans om potentiële nieuwe leden, cursisten, vrijwilligers of deelnemers aan te trekken!

Heb jij een aantrekkelijk cultureel of sportief aanbod en wil je dat graag onder de aandacht brengen?
Doe dan mee aan Week 3!


Over week 3

Ben jij aanbieder van cultuur of sport? Doe mee aan Week 3!

Week 3 is een promotiecampagne. We promoten zoveel mogelijk culturele en sportieve activiteiten in de gemeente Beesel. Op deze manier stimuleren we inwoners om mee te doen aan jouw activiteit, workshop, repetitie, training of andere bezigheid in Week 3. Meedoen is gratis. Ook voor jou als aanbieder. Je hoeft alleen maar jouw activiteit éénmalig kosteloos open te stellen voor deelnemers! Je activiteit komt goed in beeld via onze algehele campagne. Daarmee pak je gratis publiciteit, doet het je imago en naamsbekendheid alleen maar goed en mogelijk melden zich naar aanleiding hiervan nieuwe leden, deelnemers of vrijwilligers aan. Inschrijven kost je een paar minuutjes.

Wat kunnen we samen doen aan de promotie van Week 3?

Online en social media

Via onze eigen online media zoals deze website en onze Facebookpagina promoten we Week 3. In de loop van december plaatsen we de activiteitenagenda voor Week 3 op deze site. Ook maken we een evenement aan op onze Facebookpagina en berichten we in de aanloop naar en tijdens het evenement natuurlijk over Week 3. Bovendien gaan we via Facebook een promotiecampagne inzetten voor alle activiteiten. Enerzijds zetten we in op een algehele campagne over Week 3. Daarnaast maken we specifiek voor jouw activiteit een Facebookadvertentie aan. De advertentie promoten we concreet promoten onder de doelgroep die je aangeeft. Ook jij kunt denken aan het aanmaken van een evenement, plaatsen van eigen berichten en/of doorplaatsen van onze berichten via jouw eigen social media. Het resultaat is een gezamenlijke promotiecampagne om de mensen in de gemeente Beesel aan te zetten om mee te doen aan jouw culturele of sportieve activiteit en die van andere aanbieders.

Huis-aan-huisbladen, radio en tv

Lokale huis-aan-huisbladen, radio en televisie zullen d.m.v. persberichten geïnformeerd worden over Week 3. We verzoeken om er redactionele aandacht aan te schenken. Dit biedt echter geen garantie op plaatsing of gebruik van de berichten. Ook is het niet mogelijk om aan alle specifieke activiteiten aandacht te schenken via deze media. Mogelijk worden enkele voorbeelden aangehaald in een groter algemeen beeld over Week 3.


Cultuur,- muziek,- en sportcoach

Week 3 is een initiatief van de cultuurcoach, muziekcoach en sportcoach (tevens verenigingsondersteuners) van de gemeente Beesel. Deze treedt op als netwerkorganisatie, verbinder en aanjager op het gebied van cultuur, sport en onderwijs.

De drie coaches hebben als taak om culturele en sportieve activiteiten, projecten en evenementen toegankelijk te maken voor iedere inwoner van de gemeente Beesel. Dat doen zij in nauwe samenwerking met het onderwijs, culturele,- en sportieve partners. Zij brengen deze drie partijen samen en moedigen hen aan om inspirerende activiteiten te organiseren. Het doel is om verschillende doelgroepen op een laagdrempelige manier mee te laten doen aan een activiteit of uit te nodigen als bezoeker of vrijwilliger. Daarnaast verstevigen ze het lokaal cultureel en sportief netwerk en dat met het onderwijs.


Aanmeldformulier
voor aanbieders cultuur en sport

Activiteit en aanbiedergegevens

Activiteit en doelgroep

Binnen welke discipline valt de activiteit?

Meer dan één categorie mogelijkVoor welke leeftijdsgroep is de activiteit bestemd?

Meer dan één categorie mogelijk


Voor wie is de activiteit bestemd?

Meer dan één categorie mogelijk


Website en social media

Plaats hier de URL naar de pagina op jouw eigen website met informatie over de activiteit. Onze voorkeur gaat uit naar de specifieke activiteitenpagina op je website in plaats van de homepage.

Plaats hier de URL naar het evenement van de activiteit op jouw Facebookpagina. Onze voorkeur gaat uit naar de specifieke evenementenlink in plaats van je algehele Facebookpagina.

Plaats hier de URL naar jouw Instagramaccount.

Contactpersoon gegevens en versturen


Het verzenden van het formulier kan even duren.
Uw internet browser is verouderd!

Voor een volledig juiste ervaring van onze en andere websites is het aan te raden uw browser te updaten. Update nu uw browser

×